Ledig!

Jag är ledig idag och bestämde mig igår för att jag inte ska göra ett skit, helt enkelt bara dega. Men jag kunde ju inte helt låta bli.. då jag har tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt, diskat, bakat, lagat mat, städat mitt rum... sett på film och varit iväg en sväng till ICA också..

Men det var i alla fall inget åkandes med lift eller springandes med våfflor och kakao med krem.. (trots att toppen stängt 2 dagar i rad pga oväder.. inte ska de bli bättre heller 7 plusgrader o regn till helgen och regn hela nästa vecka...)
Påsken ser lovande ut! 8-)

Nu ska jag strax sova, börjar bli lite seg!




pernilla har SJUK humor...

Just ja..

En rolig grej som hände i helgen var ju att det blev sommartid. Dvs, klockan ska ställas fram en timme, klockan 2 blir klockan 3.
I vårat hus (i alla fall på övervåningen) så hade vi koll på saken och ställde om klockan innan vi gick och la oss, morgonen efter gick vi upp och gjorde ordning oss för jobbet.

Vi hade lånat Pers bil, så jag och Maria var redo att åka runt halv 9, så kom jag på att Emelie börjar ju klockan 9, vart är hon nånstans?
Jag springer ner och kollar om hon sover, det gör hon och så står vi och väntar på henne, när vi då kom till grabbarna för att lämna Pers bil och tänkt åka med dem till jobbet blev vi lite oroliga över att dem åkt redan, eftersom vi var 5 minuter sena.
Så Maria slog hans en pling och det visade sig att dem trodde klockan var 07.50 och låg och sov ännu.

Så det kan gå.. när vi kom till jobbet kom det fram att nästan hela skidskolan och delar av receptionen hade missat det där med att ställa fram klockan och försov sig.
Jag tyckte det var jättekul..


Förövrigt blåser det orkan på geilolia toppen idag, jag öppnade caféet, men vid 11 när dem stängde stolheisen så ringde jag chefen och blev hämtad med skoter.
Väl nere fick jag jobba där istället, då Hasse råkat ramla/halkat i en trapp, på fyllan igår och fått hjärnskakning.. stackare! Krya på dig.


30 mars 2009

Om 3 veckor är jag typ hemma, helgalet!

Igår på jobbet så sålde vi för 3000, på en söndag! Det är lite, väldigt lite. Vart var allt folk? Dem hade sjukt mycket att göra där nere tydligen, men vi hade sån tur så att både aslet och den svarta backen vid oss va avstängd pga tävling.. inte många hittade till oss så att säga.

Efter det hade vi personalfest, med grillning och diverse saker, riktigt roligt var det faktiskt! Jag kom hem redan vid 10 tiden, för då var jag helt slut, så bokade jag Ilonas resa hit till Geilo =) Så på söndag förmiddag kommer hon hit, jätteroligt! :D

Nu ska jag upp och äta frukost, sista dagen idag - sen är jag ledig imorgon! Men de ska bli plusgrader och regn.. blir nog en sitta hemma dag då, jag behöver ändå tvätta och städa mitt rum har jag märkt.
Vi hörs!

Jag är jättetrött!

Jesus vad trött jag är! Tack och lov att dagen på jobbet faktiskt har varit hiskeligt lugn, annars vet jag inte hur det hade slutat.
Först jobbade jag som sagt 15 timmar i torsdags (fick dock betalt för 18), sov inte mycket natten till igår, jobbade och idag började jag redan klockan 8.
Det är inte kul att gå hemifrån 07.20 en lördagsmorgon vill jag lova..

Nu stämplade jag i allafall 80 stycken hamburgare.. så jag borde klara mig veckan ut i alla fall.. 1 vecka kvar tills påsken börjar!

Nej, nu ska jag göra ordning mig o hoppa i säng! kram kram

00.05

Klockan stog på 00.05 när jag stämplade ut mig i natt, jag hade arbetat exakt 15 timmar. Måste jag säga att jag var död?
Måste jag säga att jag fortfarande är död? Jag vaknade nämligen redan 07.15 och kunde inte somna om.

Fredag idag, kvällskörning ikväll, jag ska nog åka lite, sen hem och sova ruskigt tidigt! Imorgon är det lördag igen och lördag betyder sjuk dag.


Här inne arbetade jag igår, skarvegrotta!


Morsning!

Först, grattis min käre storebror på födelsedagen! Halvvägs till 50 och allt.. haha

Nu har jag duschat, klätt på mig och ätit frukost. Ska bara borsta tänderna, sen är jag redo att gå till jobbet. Fast jag har inte så himla bråttom, vilket är väldigt skönt :D

Men jag har inget mer vettigt att skriva ändå.. förutom att vi tydligen har personalfest på söndag, grillning och snowracer åkning står på schemat, fett! :D

Vi hörs imorgon, ikväll jobbar jag sinsykt lång dag!


jag vann över Pernilla i tisdags!

Hur många svenskar..

Hur många svenskar krävs det för att få till vare stämplingsmaskinen?
Svar: Alldeles för många!


Det brukas dra norgehistorier, om dumma norrmän.. idag kände jag mig som en dum svensk! Elin ville ha hjälp med sin stämpla-pris-på-varor grej, få fast en ny remsa.
Elin försökte, Mia försökte, jag försökte, Emil (Idas pojkvän) försökte, Carlo försökte, Gunnar försökte, Maria försökte.. Det gick helt enkelt inte!

Imorgon ska Elin ordna ett IQ test för alla anställda.. dem som lyckas få ordning på de hela är fantastisk ;)

Idag var jag ledig och åkte skidor för hela slanten, med Mia och Emelie, jättehärligt var det! Mia gav oss några tips om hur vi skulle åka, det blir bara roligare o roligare att åka :D
Tack för hjälpen Mia ;)

Sen när vi slutade åka och gick in för att byta om, så frågade Peter om nån ville jobba på kvällen.. jag tackade ja, eftersom att några extra timmar på lönen är inte helt fel!

Nu ska jag alldeles strax sova, imorgon jobbar jag mellan 9 - 23 (ca), ruskigt lång dag blir det! Det är middag för Geilolias 3 ägare + bekanta.

Dags att sova, godnatt!

Utmanad!

Utmaning
Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.
Jag blev utmanad av Alexandra

♥ Jag är väldigt ärlig och säger vad jag tycker & tänker.
♥ Jag är extremt pratglad.
♥ Jag är morgonpigg, men det är inte alltid en bra vana..
♥ Jag fick 2 stipendier när jag tog studenten
♥ Jag har väldigt sjuk humor
♥ Jag älskar min mammas mat! (mamma, känn pressen! haha)
♥ Jag är väldigt familjekär
♥ Jag sminkar mig inte ofta

Jag utmanar dessa personer:

Caroline
Maria
Isabelle&Hanna
Ida
Janni


sen kom jag inte på fler!

"Mycket nöjd!"

Nu har jag tid och ork att skriva, har varit jätteseg ända sen jag kom hem. Först ställde jag mig o lagade mat och sen har jag bara slappat.

Det var ju inspektion idag.. det första jag gjorde när jag kom upp imorse var att putsa de sista, ta golven (med ett snuskigt stinkande rengöringsmedel) och sen börja med öppningen.
Den där sista finputsningen verkade ha hjälpt, för hon blev mycket nöjd med över hur de såg ut däruppe!

- Bra Jobbat!
- Tack så mycket! =)


Allt slit hjälpte.. men sen gjorde vi första storstädningen för exakt 4 veckor sen, jag o emelie... sen har de bara fortsatt, ungefär 1-2 ggr per vecka, för vi trodde hon skulle komma.
Men sen så, 4 veckor senare är inspektionen gjord och jag har mitt jobb kvar ännu!

Snart dags att sova, jag är helt slut.. Imorgon är jag ledig!

Godnatt!


drygt 9 veckor kvar...!


Tisdag morgon

Godmorgon!
Jag vaknade redan 06.50 och var jättepigg! Galet.. haha

Ska alldeles strax gå upp och äta frukost, för jag är jättehungrig, magen låter massvis, fast klockan har inte ringt ännu (07.30), så några minuter kan jag allt ligga kvar!





Fantastiskt bra låt! Lyssna på texten =)


Vi hörs senare i eftermiddag, då får ni veta ifall jag har nåt jobb kvar eller inte, hahaha ;)

Godkväll

Nu sitter jag och pratar med Alex & Pernilla, mycket kul! Vi har alltid såna HELSJUKA konversationer.. tänk vad mycket vi har hunnit med på 3 år, det är helt sjukt egentligen xD

Städdag på jobbet idag, imorgon är de inspektion! Jag är lite orolig.. fast jag städat som en GNU! Golven ska tas återigen imorgon och sen diskmaskinen 500 gånger till..
Förhoppningvis är de redo sen.. de löser sig alltid, på ett eller annat vis!

Nu ska jag fortsätta vårat oerhört roliga samtal, hahaha


mösspåtagning 28/5 2008

Innan jag ska sova..

Jag ska om bara nån minut stänga ner o sova.. jag tänkte bara slänga in ett par bilder jag hittade när jag kollade igenom facebook bilderna..


Pernilla, Benji (dancing bear i mello, haha), jag & Alex


KM, juni 2007. Jag & Albin


Jag & Alex, påväg hem från Växjö, augusti 2007


Jag & Pernilla. Innan rix fm VIP i Falun. Maj 2008


Alex, jag & Pernilla. VIP bordet, efterfest rix fm festival 2008

Jag var även brunett ett tag.. Vara, oktober 2008.
Pernilla, Janni & jag

Jag saknar er!


jag tror de kallas soulmates...




Jag saknar er! Jag saknar oss! Jag saknar våra galna äventyr, våra galna upptåg..
Ni är bäst!





Ett roligt citat..



♣Om du aldrig slutar skratta, så fattar ingen att du skojar♣










Seg dag, väldigt seg

Nu är jag hemma och har placerat mig i sängen med datorn i knät.. jag har helt slut, både i huvet och i kroppen. blev inte mycket sömn i natt, eller inte tillräckligt mycket i alla fall.
Blir till att sova tidigt idag, imorgon ska jag städa.. städa... städa... o så städa lite till!
På tisdag blir de inspektion, denna gång på riktigt! Så vi får se om jag har nåt jobb kvar efter de... 8-)

Gårdagskvällen var faktiskt fantastiskt rolig och idag har jag mått jättebra, det har varit jättekul! Eftersom alla andra inte mått sådär hundra.. så kan de ju faktiskt gå när man shotar typ 7 runder..

Jag var för övrigt fyllechaffis igår.. Lånade Pers bil hem sen också och körde tillbaka den imorse, mycket skönt att köra bil igen! Det har jag faktiskt saknat lite..
Saknat mycket till och med..


Skarvegrotta, geilolias nya restaurang


Jag drack en sjukt god (alkoholfri) drink! Hallon! Nästa gång blir de väl banan då..

Ett nej är faktiskt ett nej

Godkväll! eller ska jag kanske säga godnatt.. ska sova om bara några sekunder, på ett ungefär.

Nyss har jag stått och stekt potatis och bacon till Carro, hon var jättehungrig och mådde inte alls bra, så då gjorde jag de.. mutade henne med det för att vi skulle åka hem från grabbarna grus på andra sidan byn..

Ett nej är faktiskt ett nej.. precis som de låter N-E-J, nej, jag vill inte. Capice?

ca 4 veckor

Jag kom precis på att jag har ca 4 veckor kvar här i geilo, 4 veckor! det är mindre än en månad.. jäklar vad tiden går fort, när jag åker hem härifrån har jag varit här i 5½ månad, det är LÅNG tid :O

Ilona kommer hit typ 4e april, det ska bli kul! :D
Sen är de bara påsken kvar.. städning och SEN SLUTAR JAG.. typ? :D


30 november 2008.. jäklar vad tiden går fort!

Hockeykväll

Ikväll hade vi en liten hockeykväll hemma hos grabbarna. Lagen som möttes var Färjestad - Skellefteå. Vi har ju 4 karlstadbor och 1 skellefteå bo här i gänget.. så de blev inte hätsk stämning där i slutet tyckte jag allt.
Det slutade 2-0 till färjestad efter att 1-0 målet kom 14 sekunder innan matchslut och 2-0 målet 9 sekunder innan matchslut..
Karlstadborna vad glada, Maria var mindre glad!
Emelie o jag var neutrala..

Vi skulle gå hem från grabbarna sen och dem bor helt på andra sidan geilo mot vad vi gör.. fågelvägen är de inte alls långt, men ska man gå runt är de säkert en 4 km..
Emelie och jag vek av från gångvägen och försökte hitta genvägen (som vi visste skulle finnas nånstans) och var hemma på 20 minuter.. tur att man inte kan gå vilse här, den upplysta backen på geilosidan visade oss vägen ;)


Nu är resan till mallorca bokat och klar, fixades i morse och vi lyfter 29 maj kl 07.00 från Arlanda och hem 5 juni 22.25 från palma, landar den 6 juni mitt i natten..

Dags att sova!


Sovmorgon

Jag har sovmorgon idag, men vaknade redan för rätt längesen första gången, låg o försökte somna om.. men våran dusch låter som 7 svåra år när den sätts på.. så jag tog min dator o la mig i sängen igen och här ska jag ligga kvar i evigheter..
eller okej, till 9. Sen ska jag upp o duscha (hoppas de finns varmvatten) och efter de ska jag till banken för att fixa min internetbank alternativt sätta över pengar via dem, till Sverige.

Vi hörs senare!
Följ min blogg med bloglovin



viva sunrise, alcúdia Mallorca.


29/5 - 6/6, halleluuujaaaah! :D

Sofias café

jag hatar att börja ett inlägg..
iallafall, nu är jag hemma och har varit ett par timmar. Efter jag slutat så åkte jag lite skidor, men de va jättetråkigt att åka själv, så då gav jag upp.

Igår kväll var jag, carro, maria, hasse & per på Sofias café och åt middag, sjukt god mat hade dem och det var faktiskt riktigt trevligt =) Jag tror dock vi var en pain in the ass för servitören.. hans första dag där o allt, stackare..
Som vi krånglade hit o dit.. MEN! han skrattade faktiskt till slut, haha

Glömde självklart min kamera hemma, men jag gillar inte att ta med den, är så himla stor o klumpig.. blir att investera en ny när jag kommer hem till Sverige igen!
Som är lite smidigare att ha med sig överallt, är så less på klumpen jag har nu..




Torr asfalt!

Idag såg jag.. för första gången på 4½ månad (typ) TORR asfalt! Betyder det att våren är påväg? Redan? Snötäcket på andra sidan (jag jobbar ju på geilolia) börjar redan spricka. Till påsken har dem tydligen stora fläckar i pisterna..

I förmiddags så tog jag mina langrennskidor som jag lånade igår och åkte bort till jobbet.. SJUKT jobbigt! Jag fick lov att återhämta mig lite innan jag började åka alpint sen..
Underlaget idag var helt fantastiskt, speciellt i början! Aaaaah, det var en ren njutning att åka och vädret var inte mycket att klaga på heller, strålande sol.. 0 gradigt... klarblå himmel..

En kommentar jag fick höra x antal ggr idag var: Gud vilka blåa ögon du har!
Dem blir inte mindre blåa när solen lyser.. 8-)
Imorgon ska jag ta mig an andra sidan nån timme eller två!



Godmorgon

vaken! jättejättejättetrött! Nu måste jag pallra mig upp och gå snart... uuuuuuusch! jag vill sova... :( men imorgon är jag ledig, imorgon får jag sova lite längre, innan jag ska åka skidor :D

hoppas ni alla får en jättebra dag!


jag kan i alla fall hoppas på sånt här fint väder..

Äntligen

Äntligen fungerar vårat internet igen! Grannsonen hade bytt lösenord på det hela.. Så det har legat nere sen i torsdags kväll, hmpf!

Nu är jag snart fit for fight! Det blir liten middag här ikväll =) Pajen står i ugnen och nu ska bara folket anlända... men varför är de så svårt att passa en tid? ;)

Nej, dags att smeta på lite mascara.. typ!

ps. mamma, vi kan prata imorgon kväll vid 7 tiden, om du kan? =) ds.

Ensam hemma 4

Om bara ett par timmar (mitt i natta alltså) så sticker Carro & Maria till Berlin över helgen. Vilket betyder att jag får hela övervåningen för mig själv, ensam hemma 4!
Jag gillar inte att vara själv hemma.. tur att jag har Emelie i källaren i alla fall ;)

Hann inte blogga något igår, jag var nämligen inte hemma förrän vid halv 9 tiden och hoppade in i duschen direkt. När jag slutade jobbet vid 16.20 så bestämde jag mig helt impulsivt att sticka ut och åka skidor, jag hade inte bra kläder med mig, men ut stack jag och åkte i flera timmar! Så himla roligt var det, gick jättebra och FORT om inte annat, haha

Idag var de så HIMLA lugnt på jobbet, Maria kom vid halv 12 och strax efter 12 stack jag ner, för det var ingen idé att vara kvar där uppe.. jag bestämde mig återigen för att sticka ut och åka lite.
Men idag var det inte alls lika kul, för de första var de 1 dm snö i backarna och för de andra så är de inte LÄTT att åka på pucklar..
Jag gjorde en riktigt snygg faceplant när jag åkte med Ida och hennes mamma, landade mitt på en stor puckel och smack så låg jag där.. med skidorna i vädret, nice :D

Nu är jag hemma och har diskat, halva disken kvar!



Jag vill ha såhär fint väder JÄMT!

2 UNDERBARA lediga dagar

Sådär ja, då var min 2 lediga dagar över (eller okej, jag börjar inte jobba förrän om 12 timmar). Det har varit dem 2 bästa lediga dagarna hittills här i Norge.
Igår gjorde jag verkligen INGENTING, eller.. det kanske beror på hur man ser det. Jag såg på film 1, film 2, jag sov, såg film 3, läste och såg film 4.
Mellan varven så diskade jag, bäddade om min säng, städade mitt rum, tvättade, hängde tvätt, vek tvätt. Ja.. det där husliga som man kanske brukar göra.

Idag har jag åkt skidor HELA dagen! Emelie och jag tog bussen 08.50 imorse och hämtade våra saker på jobbet, tog vändande bussen över till andra sidan igen.
Väl där började vi åka ett tag och mötte sen upp Nielson för att åka skilead med dem :) Mycket trevligt!

14.00 gick bussen till våran sida igen, så vi tog den och tog ett par åk på våran sida också, bland annat hoppade vi lite i trollheisen :)

Imorgon är de back to work igen, 5 dagar kvar. Sen är jag ledig igen! och ja, jag räknar dagarna till dem lediga dagarna..



jag har aldrig sagt att jag är normal ;)

Städdag på jobbet

Gårdags kvällen var jätterolig! Hade det riktigt trevligt med tjejerna =) Eller ja, vi var bara tjejer i början i alla fall, innan hasse o gänget anlände.
Det måste vi göra om, tjejkväll alltså!

Hade ju sovmorgon idag, klockan var ställd på 9 och jag låg kvar till strax innan 10, pallrade mig upp och gjorde ordning mig på rekordfart innan jag gick till bussen, orkade inte gå idag, hehehe x)
Väl framme och uppe på toppen, så var de så himla lugnt, så vi hade en städdag. ALLT städades, väggar putsades.. ja, allt möjligt helt enkelt!
I slutet så skulle golvet i köket tas, eftersom det blir chokladfläckar på golvet så lätt och även matfläckar, så satt jag mig helt enkelt på knä med varmvatten brevid och började putsa för hand.. Det tog typ 25 minuter innan jag hunnit hela vägen och när jag drog med moppen efter så GLÄNSTE golvet, så det var ju värt det i alla fall =)

Nu är jag hemma och satt precis på ugnen för att laga mat. Det blir kyckling med ugnsbakade rotfrukter och bea =) Det är ju ändå söndag... så vi säger att de kallas söndagsmiddag.. ;)

Lördag kväll

1 jobbdag kvar, sen ledig!!!! :D

Nu ska jag iväg ett tag, eller snart. Först ska jag äta nåt och sen ska vi till bil&bo, ungefär 200 meter bort. Eller kanske 300.. ah, det där med avstånd är då inte min starka sida! Det tar iaf bara 3-4 minuter att gå, haha

Imorse när jag gick upp och drog isär gardinerna så möttes jag av en vägg.. av snö! Det snöade så sjukt jäkla mycket, det var inte riktigt klokt :O
Det var inte sååå härligt att gå till jobbet sen, jag var som en snögubbe när jag kom fram och fick snö INNANFÖR tröjan när jag tog av mig jackan, sjukt kallt... :|


Slutet av november...


7e mars..  lite skillnad, right? x)

Färdigpratat

Nu har jag och Alex pratat färdigt, eller vi slutade redan för en dryg timme sen. Skulle bli lite väl dyrt annars, rackarns att det ska vara så dyrt att ringa hit och ringa till sverige...
Det var i alla fall kul att få prata igen, hemma pratar vi typ varje dag och det går inte en månad utan att vi har evighetslånga samtal, Alex är bäst helt enkelt!

Nu ska jag alldeles strax sova, jag har haft så svårt att somna dem senaste kvällarna, så jag ska se om de hjälper att jag lägger mig tidigare, för när jag väl somnar då (tar drygt 30-45 minuter, lång tid för mig!) så somnar jag i alla fall tidigare än vad jag gjort dem senaste dagarna.
Bara en tidig morgon kvar, sen sovmorgon, LEDIG TVÅ DAGAR!!!!

Hoppas ni har en jättebra kväll!

ps. 4 månader i Norge idag, tiden springer iväg! ds.

Telefon, telefon, telefon :D

Nu pratar jag med ALEX I TELEFOOOOOON, jättekul :D Vi har inte pratat sen efter rockis, dvs 1½ månad sen, alldeles för längesen :(

Jobbet idag gick jättebra, det var lugnt som tusan fram till 1, sen small de och rullade på ända fram till halv 3 tiden. När dagen väl var över så var det helt fantastiskt! Sjukt lättad blev jag.
Kom hem och har suttit i mitt rum sen dess, jag orkar inte med nånting idag, usch.

Nästa helg så är jag och Emelie ensamma hela helgen, fy vad skönt det ska bli :D

Nu ska jag fortsätta prata, vi hörs! =)


vi struntade i 90-tals temat...


förutom håret då... x)

Löning och storhandling

Idag var de löning, sånt gillar vi! Norge är bra som ger en lön den 5e!

Jobbet idag var lugnt, jag hade ju sovmorgon först. Sen blev de lite mer där ett tag, innan de lugnade sig igen och vi stängde.
Väl nere så fick vi våra lönebesked och sen sa Hasse att om vi går och handlar, så kan han hämta oss sen och köra hem oss, eftersom vi skulle handla så mycket.
Så vi börjar gå, en liten bit från jobbet ser Maria bussen och vi kutar tillbaka.

Väl inne på ICA så är det bara att börja, när vi var färdiga var vagnen full och vi hade ett berg med flingor och fil... var de nån som sa att vi levde på flingor? nä, jag tänkte väl 8-)
Notan blev inte så farlig ändå, kunde varit bra mycket värre och jag trodde de skulle vara mera. Men icke då.

När Hasse släppt av oss vid skolan, mitt emot vårat hus och vi började packa ur allting och skulle påbörja färden upp för stigen, då ni... hahaha, det borde varit en jättefin syn och tusan vad vi skrattade...

Vi kom i alla fall in genom dörren levandes :D


dagen efter 90-tals festen såg de ut såhär på vårat vardagsrumsbord...


och tillbehöret var...

Lång dag

Godkväll!
Min väckarklocka ringde 07.15 imorse, jag pallrade mig upp och vid 8 tiden så gick jag och Maria till jobbet. Vi började halv 9, plockade ihop allt och sen kom Svein Petter med skotern.

Nu på kvällen skulle jag åka skidor, så jag tänkte att jag skulle skynda mig ner, men vid 3 tiden så ringde Peter och sa att vi ska stanna kvar och städa, jippie! eller?
Maria som skulle jobba kväll åkte ner när vi stängt och Carro och jag fortsatte, 17.00 var vi färdiga och fixade de sista, gick ut och studsade på liften.
Nu glänser det där uppe... så rackarns om hon klagar för mycket -.-' tanten som ska kolla alltså.

Det blev alltså en lång dag, jag börjar 08.30 och slutade 17.15, puh.

Sen åkte jag & Emelie skidor ett tag, jag gav upp rätt tidigt eftersom jag hade hemsk huvudvärk. När Emelie åkt färdigt så gick vi hem och pratade om både de ena och de andra, prata ut lite grann, aldrig helt fel att göra det =)

IMORGON HAR JAG SOVMORGON!!!!!!!!!!


Nu ska vi spela kort, hoppas jag!


ps. det ska snöa i 6 dagar här ds.



såhär mycket snö var de innan de började snöa!

"Jag vill ha en pommes frites (pomm fri)"

Vad är de med norrmän och dessa pommes frites? Jag vet inte hur många portioner pommes jag slänger ut varje dag just nu, helt jäkla galet är det!
Idag sålde vi i alla fall för mera, eftersom att det gick mera mat. Men det kändes ändå inte som om det var så farligt mycket folk, kunde varit värre.
Det har VARIT värre... men vänta bara till påsken, då ni! ;)

Idag när vi slutade åkte vi ner och så tänkte vi ta bussen.. men då såg vi Hasse & Robban åkte och tänkte lifta lite, bara lite. Men dem sa att Andreas beställt taxi, så vi gick in igen och jag flörtade lite med Andreas, så fick vi åka med.
Det kom typ Geilos största taxi också... vi fick i alla fall plats 8-)
Riktigt rolig resa faktiskt, stört skön chaufför!

*jordbävning, tåget kommer'*

På lördag ska vi förövrigt till Hemsedal och se Dr. Alban. Ja, på fullaste allvar, vi ska se Dr. Alban. Vad är han? Typ över 50? Men det blir säkert jättekul, hahaha. Jag skrattar redan nu!
Det blir en personalresa dit!

Nu ska jag sova, börjar tidigt imorgon också, sen ska jag åka med Emelie. Sovmorgon på torsdag igen!

Godkväll!

En riktigt seg dag på jobbet idag, det enda som beställdes var pommes frites (uttalas pomm fri). Dagen tog i alla fall slut, 5 år senare på ett ungefär.

Allt detta tal om helvetesveckan, undrar om det bara är dem? Ingen idag var otrevlig eller oförskämd.. dem gav oss även massa dricks, nu tycker jag att dem ska sluta tuta i oss massa skitsnack! ;)

Nu har vi ätit mat, blev fiskpinnar - enkelt och gott! Snart ska jag sova.. imorgon börjar jag & carro redan klockan halv 9, zzzz
Skotern kommer nämligen 08.45, så det är bara att pallra sig upp och sen är de ytterligare en dag att avklara... bara 6 dagar till, sen ledig TVÅ dagar!



Sovmorgon imorgon, finally

Imorgon har jag sovmorgon, fantastiskt! Jag älskar att få sova bara nån timme extra, de hjälper väldigt mycket.

Nu är ju helvetesveckan igång, detta tjat om helvetesveckan. Idag stötte inte vi på en enda otrevliga själ på caféet, alla var jättetrevliga och så snälla så.
Undrar om dem överdriver eller om det verkligen är så att de kommer otrevliga bergensare snart?

Nu är de sista veckan med massor att göra, sen lugnar de ner sig och jag får 2 lediga dagar i rad snart, 9-10. Sen även veckan därpå får jag 2 lediga dagar i rad, vänligt!

Mitt liv är bara jobb nu för tiden och inget annat än jobb, usch så tråkigt!
Ska ladda in bilder från mobilen senare, om jag kommer ihåg!


ps. vem vill med mig till solen i slutet av april!? ds.

3 år idag

För 3 år sen, exakt idag, den 1 mars 2006. Så träffade jag mina 2 allra allra allra bästa vänner, vi håller ihop i vått & torrt, som ler och långhalm typ.
Utan dem skulle jag inte vara den person jag är idag.

Pernilla & Alex, ni är bästbästbäst! Tack för dem här 3 åren, dem har varit fantastiska!


jag saknar er!

RSS 2.0