Gourmet middag

Jag spenderade nyligen 1½ timme på att laga en gourmet middag här i huset. Det slutade med att de blev fläskkotletter med klyftpotatis & rödvinssås, sjukt gott var det!
Nu är jag laddad för melodifestivalen om 1 timme, haha

Lördagskvällen kommer spenderas väldigt lugnt och bekvämt, med mello och godis.

Nu ska jag råka lägga in en beställning från HM, bara råka och bara lite.

Nu börjar det (tydligen)

Idag börjar helvetsveckan, pågår i 8-9 dagar framöver! Men det blir inga problem, det löser sig på ett eller annat vänster =)

Nu ska jag snart göra ordning mig, borsta tänderna och sen ska jag börja gå mot jobbet typ 08.35.. Sista dagen på februari idag, vad trevligt!

Hoppas ni mår bra och får en trevlig lördag =)

Jag börjar bli sjuk...

För tillfället verkar de gå en mindre förkylningsepedemi på caféet. Per är sjuk, Carro är sjuk, Peter är sjuk, Valpen är sjuk... och jag är påväg att bli sjuk, Maria är tydligen också påväg att bli sjuk.... damn it! snart ligger vi där allihopa... x)

Jag ska inte, ska inte, ska inte. Det har jag inte tid med... det är ju Bergens vinterferie nästa vecka x)

Nu ska jag äta upp min frukost, sen börja göra ordning mig, sakta men säkert.
Hörs senare!

Typ världens längsta dag

Jag kom hem från jobbet & sen en sväng på coop klockan 18.15. Jag stämplade ut klockan 17.00 och det kändes som om de var världens längsta dag.
För Emelie & jag jobbade över och städade lite extra, inspektion imorgon, höhö.

När vi sen skulle åka ner, så hade ju liften stängt, vilket vi förutsett och vi hade tagit med oss skidor upp. På med pjäxor, knyta ihop skorna och sen ut och hoppa på skidorna. Vi for ner i aslet i full fart och sen åkte jag, utan stavar. Med väskan halvt i handen och halvt på ryggen och skor i andra handen...
Det var nog en vacker syn, eller? Jag tyckte dem i skidskolan kollade lite skeptiskt på mig... hahhaha

Nu är de dags för brunch här... jajamen, ni läste rätt!

Vänner maraton

Nu har vi sett på film, ätit choklad och knaprat chips. Filmen vi såg var pineapple express, helt sjuk var den - men skrattade gjorde vi.
Nu är de dags för ett litet vänner-maraton här, men jag är så sjukt jäkla trött, så jag ska nog lägga mig och läsa istället.

Imorgon är jag äntligen ledig! Det var 2 veckor sen, så den här dagen har varit efterlängtad! Jag ska visserligen åka skidor, men det är min avkoppling och jag behöver röra på mig.
Antingen kan jag gå bort till gymmet som ligger vid jobbet, dvs gå dem där 30 minuterna och gymma 1 timme. Eller gå dem där 30 minuterna och åka skidor ett par timmar - andra alternativet lät mycket mera lockande!
 
Just ja, jag har tvätt som ska hängas! Sen ska jag tvätta av sminket, efter de lägger mig och läsa.
Godnatt :)

90 tals fest

Ikväll blir de 90-tals fest hos Isabelle & hennes kompis Hanna, ungefär 30 minuters gångpromenad härifrån. Isabelle fyller 20 år imorgon och det ska firas redan ikväll med tema 90-tal.
Nu pumpas de 90tals musik för fullt här, just nu spelade roxette - joyride.

Nu ska jag slänga ett eller två ögon på maten, sen ska jag duscha så fort Maria är färdig där inne!
Ha en trevlig kväll =)

Trött, trött, trött

Idag var en helt (halvt..) galen dag på jobbet! Det började redan 09.58 (vi öppnar 10) med dem första kunderna och sen rullade de bara på hela dagen, vid 14.15 så smällde de som satan, matmatmatmatmatmatmat, var allt vad dem hade i tankarna.
Hade bara fritösen varit snabbare, så hade det även gått snabbare att göra all den där förbaskade maten.
Vi sålde i alla fall för en hel jäkla massa och var bara 3000 från de mesta rekordet.

Nu är jag helt slut och ska inte vara uppe länge till, kom typ nyss hem, åkte skidor efter jobbet tillsammans med Elin, inte många åk, men ett par stycken blev de =)
Gick hem vid 19.15 och nu sitter jag här helt stendöd... ska lägga mig och läsa fram tills de att Carro & Maria kommer hem. Sen får jag se om jag orkar hålla mig vaken mycket längre.

Fast först, nu - dusch!

Jag är uttråkad.

Nyligen hemkommen från lite skidåkande, åkte inte så himla länge, för att 1. det är tråkigt att åka själv och 2. jag hade glömt mitt knäskydd, så jag var nog lite feg.

För övrigt vill jag vara ledig, men bara 4 dagar kvar! Tiden går fort, först en helt galen helg kvar, men sen så! Lugnare nästa vecka, men sen ska det tydligen smälla på nåt enormt, näst bästa veckan på hela säsongen har jag hört.. men det är väl kul de också!

Bara för att Carro frågade om mat nyss, så blev jag rätt hungrig, men jag orkar inte äta just nu, kanske ska diska först?
Jaja, de löser sig, förr eller senare. Nu ska jag ta emot mästarnas mästare av far min, sen se de i alla fall!
Hoppas ni får en lugn kväll!

ps. jag har inte ett tråkigt liv, right back at ya säger jag bara då =) ds.

Slappkväll

För att ta igen för att jag missade min lediga hela dag, så har jag världens slappaste kväll istället. Kom hem från gymmet vid 6, duschade och satt på mig pyjamas, fantastiskt!
Nu väntar jag bara på tvättmaskinen, sen ska jag lägga mig och läsa - dvs stänga av datorn!

Dem andra är på highland, men jag orkar då sannerligen inte med såna nöjen ikväll...

Förövrigt började de blåsa som SATAN ungefär 30 minuter innan vi skulle åka ner med liften, Carro (som har lite höjdskräck) gillade de inte alls och när vi tar oss ut för att gå upp mot liften höll vi på att blåsa bort, på riktigt! Det gungade lite härligt sådär, men jag gillar det... x)

Nu ska jag göra ordning mig, brillefint! Ha de braaaa! (med överdrivet glad röst :D)

Ledig sa jag va?

Det har varit helt galet, sjukt, jättejättejätte super duper mycket folk uppe hos oss idag! (Jag tog alla ord jag kunde hitta...). Vi sålde för över 11000 kroner, det har inte hänt sen runt nyår.
Carro, jag och valpen var de som jobbade där uppe idag, för Maria var ledig.
Egentligen skulle jag vara ledig imorgon, men det kan jag se i stjärnorna efter, jag erbjöd mig och blev i stort sett beordrad att jobba imorgon, annars kan det gå illa.
Men jag tjänar i alla fall pengar som inte var planerade, de gillar vi :D

En mindre tråkig sak på jobbet är dock att det varit inbrott, på 2 ställen. Det fanns kamera, dock var tjuvarna tillräckligt smarta för att maskera sig..
Det försvann en hel del om jag förstått det hela rätt, inte alls bra, dumma fanskap!

Nu ska jag göra pajdeg.. ikväll blir de ost&skinkpaj!

Varför är de så svårt att slå om?

Förresten! Jag kom och tänka på en sak nu.. När vi står på jobbet dagarna i ända och tar emot alla kunder och är sådär jätte jättetrevliga (selfølgelig!) så försöker vi anpassa oss så bra som möjligt till norskan och vi har även börjat fråga om danskarna vill ha flødeskum på sin varma sjokolade.
Men varför i hela fridens dagar är de så svårt att säga varm choklad med grädde nu för tiden?

Det låter fel. Fast jag är i Norge, kan spela in... men nej, norskan är definitivt lättare..

När man börjar säga till svenskarna att dem har brus i kylskåpet till höger och frågar om dem vill ha krem till sin kakao... då har de nästan gått för långt....

Det har i alla fall slutat snöa

Det är massvis av snö ute (nähä!?), men de har i alla fall slutat snöa, så vi förhoppningsvis kan ta oss till jobbet utan att slå ihjäl oss..
Jag minns efter den dagen då det varit plusgrader, Carro & jag skulle gå till jobbet... men tänk när allt slask frusit till is, ni vet hur de är?
Det tog oss 40 minuter att gå en väg som vanligtvis tar max 20 minuter :)

För övrigt är dem riktigt riktigt duktiga på att ploga här... synd bara att de inte gäller gångvägarna också. det är inte lika kul att gå med snö upp över skorna o ploga sig framåt själv, det är faktiskt rätt kallt om jag ska vara ärlig.. x)

Nu ska jag sminka mig, blåsa håret och sen är de Carro och jag uppe på toppen idag! Maria är ledig, var nog på tiden, eftersom hon var så snäll och bytte bort sin lediga dag förra veckan.
Själv är jag ledig imorgon, alla jublar, eller?

1 dag kvar

Hemkommen från jobbet nu, var galet mycket folk idag! Det kändes som så mycket mer än igår, ändå var de inte så mycket mer i ihopsamlade pengar.
Men de small 2 ggr, första gången lite mindre än den andra. Kanske därför de kändes som så mycket, igår var det mera ett jämnt flöde så att säga.

Imorgon jobbar jag och Carro på toppen hela dagen och när dagen är slut så är jag LEDIG :D en hel dag! Så ska jag åka skidor på tisdag, får passa på! =)

Min städvecka börjar även imorgon, tur att vi har som regel att lämna allt helt klart, tills nästa tar över, höhö.

För övrigt snöar de sjukt mycket här, jag fick hjälpa Carro upp på våran lilla stig, den har blivit så hög i kanten, fritzl ska skotta har hon sagt, får se när de händer, haha


såhär mycket snö var de utanför fönstret innan de började snöa ännu mera.. våran altan försvinner x)

Melodifestivalen

Igår kväll startade vi svts webbtv och såg melodifestivalen live från skellefteå (Marias hometown). Efter de så dök de upp folk här. Isabelle, Jhonah, Hasse och Per, sen blev de prat och massa hög musik.
Vid 11 gav jag upp och gick o la mig, halvt döende på ett ungefär, så sjukt jäkla trött!

Om bara några enstaka minuter bär de av mot jobbet, skriver mera senare!

Godmorgon!

Jag pallrade mig upp ur sängen redan 07.15. Kände att de var ingen idé att ligga kvar när jag redan var vaken. Idag kommer de bli JÄTTEmycket folk, jag känner de på mig.
Nu ska jag ladda på min mp3 och sen ska jag bara slappa fram tills jag ska gå vid 08.25.

Igår var de relativt lugnt på jobbet, vi sålde visserligen för över 5000, men de kändes inte så farligt faktiskt. Såna dagar gillar jag!
Sen var jag och tränade, gick hem och orkade verkligen inte starta datorn, jag var så himla seg.

För övrigt blev jag lite lite blondare igår, trevligt!
Nej, nu kan jag inte sitta här och lata mig längre, wish me luck idag! =)

575 poäng..

Nu har vi nyss avslutat en match i 500... de gick helt totalt åt skogen! Jag kunde inte mycket annat än att skratta eftersom Maria vann över mig med 575 poäng.
Jag tog t.o.m. en bild, för det var så skrattretande... :(

Skotern avgår 08.50 ungefär, härligt att börja tidigare 8-)



ja.. jag var t.o.m. nere på 0 poäng igen...

Solfesten har gått av stapeln

I tisdag så smällde det, då firade vi in solen på Geilolia skisenter! Nu lyser solen nere i botten av backarna och sen även uppe på toppen såklart, nu väntar bara resten!
Det var väldigt trevligt sällskap och väldigt väldigt god mat som Robban och Andreas kämpade med i x antal timmar. Good work!

Jag tog massa bilder och filmade även lite när vi sjöng solsången, men så glömde jag min kamera på jobbet och jag har ingen aning om vem som tog den åt mig..
Hoppas jag får återse den snart i alla fall, annars blir jag ledsen! Så fort jag har fått den tillbaka så ska ni få se bilder och kanske filmen också, får se hur bra de låter först... hahahha

Nu ska jag göra lata mig ett tag, sen vid halv 11 börja gå mot jobbet, så jag hinner äta lunch där.
Vi hörs!

Paint ball på jobbet

Nu är jag rätt så nyligen hemkommen från jobbet, jag var ju fri idag, men vid 15.15 tiden började jag traska bort ditåt för att vara hejarklack åt cafégänget när dem spelade paintball, haha.
Det var killarna som ställde upp och dem va väldigt slut efteråt, jag är glad att jag inte gjorde var med. Det va tydligen dryga 1½ meter snö på vissa ställen, härligt.

Innan dess idag har jag bara hämtat ut mitt paket på posten (äntligen!) och sen har jag tvättat. Inget vettigt med andra ord, men varför ska man göra vettiga saker på sin lediga dag?

Imorgon är de jobb igen, börjar strax efter 9 och sen vid 11.30 kommer Carro upp för att hålla mig sällskap, det blir trevligt tycker jag!

Sen imorgon är de även solfesten! Problemet är dock att jag slutar 16.00 och solfesten börjar klockan 18.00... hur i hela fridens dagar ska jag hinna hem (30 minuters promenad) duscha, göra ordning mig och gå tillbaka (ytterligare 30 minuter) på 2 timmar!?
Jag kanske ska utnyttja mitt gymkort och duscha på vestlia... dagens I-landsproblem!

Fri dag!

Idag är jag fri, hur skönt som helst! (Konstigt när man börjar säga fri istället för ledig..) Ska snart göra ordning mig och traska iväg till posten, ska äntligen få hämta ut mitt paket!
Senare ska jag ta mig bort till jobbet, Carro ska tydligen vara hejarklack på paint ball som är där, så jag sa att jag skulle ta mig dit också.

Hade tänkt åka skidor idag, men jag vågar inte - efter att jag halkade till häromdagen. Det gör inte ont längre, men de kanske börjar göra ont av dem där svängrörelserna, så lika bra att låta bli.
Men sjukt tråkigt! Får åka på kvällsåkningarna nu i veckan istället =)

Nej, nu måste jag göra ordning mig! Så jag kommer iväg nån gång, haha. Vi hörs senare!

ps. Lycka till mamma, du kommer klara dig hur bra som helst! Tänker på dig! ds.

Flügger farg

Ikväll har jag och Emelie varit borta hos folket vid flügger och sett på film, var meningen att vi skulle ha en liten filmkväll, men de blev inte så mycket av de, såg en film gjorde vi =)
Den vi såg var dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta, det är nog min absoluta favoritfilm, utan tvekan! Jag grät självklart...
Ida satt och väntade på att jag skulle börja och tillslut (när hon plockar ur sina väskor ur bilen och han springer ut på balkongen) så började dem rinna, innan de så var de bara väldigt suddigt.
Då frågade Ida: gråter du nu!? jag var ju tvungen att erkänna... haha

Emelie och jag sällskapade med Erik hem sen (bil&bo ligger ungefär 200 meter härifrån, längre bort än oss om man säger så) och så kom vi hem för ungefär 30 minuter sen och nu ska jag snart sova, trots att jag är fri imorgon!

Jobbet idag gick hur bra som helst, så himla lugnt och skönt - men ändå inte! Det var sådär lagom tempo hela dagen, de kom folk i en strid ström och inte alla i en klump, då känner man inte att de är så himla mycket!

Nej, sova var de, imorgon ska jag till posten och (äntligen) hämta ut mitt paket från Sverige!

Jag är helt slut

Det var ju after work igår, så nu är jag helt slut, eftersom jag sov väldigt lite och det har varit en SJUKT stressig dag på jobbet, verkligen SJUKT stressig!
Vi sålde för dryga 9500 kronor och vi var bara 2 stycken där uppe, så vi hamnade lite bak på all disk. Tur att det finns snälla gäster i alla fall!

För övrigt när jag skulle hem igår, så såg jag Anna & Maria gå och jag tänkte att jag hinner ju ifatt dem, men de gjorde jag icke och medans jag försökte gå rätt hyfsat fort så halkade jag till och fick ruskigt ont i mitt knä, inte skönt alls!
Jag hann i alla fall fatt Erik, så helt själv behövde jag inte gå (trots att de tar typ 7 minuter, haha, men det är tråkigt att gå själv!)

Nu ska jag ha världens slöaste kväll, jag orkar inte göra nånting! imorgon är de filmkväll hos flügger färg! Det blir kul!

ps. Pernilla & Alex, give me some details! Jag dör av nyfikenhet!!!! ds.

After work!

Det är after work på highland nu, vi ska gå väldigt snart. Emelie har redan traskat iväg "to eat some chili"med Chris. Värsta raggningsförsöket här va!
Nu måste hon ju, så är de bara!

Dags att kleta på lite spackel i ansiktet och fixa håret! Vi hörs!

3 månader

Idag har de gått 3 månader sen jag satt mig på bussen i Västerås, för att bege mig mot Oslo Sentralstasjon och sedan ta tåget till Geilo. 3 månader, tiden går fort!

Idag är de jobb igen, får se hur länge jag jobbar, är de lugnt slutar jag tidigare (vilket jag hoppas på, för jag vill hinna till posten!), sen tillbaka till jobbet för att åka lite skidor =)
Hem och inte göra nånting ikväll, gud så skönt! Ska nog se nån film tror jag. Igår kväll såg jag pretty woman, den är så jäkla bra! Jag älskar den filmen :D

Nej, nu kan jag väl inte sitta här o lata mig heller! Vi hörs!

Idag var de löning!

Jobbet idag var lugnt (med betoning på lugnt) jag hade 10 kunder och skrapade ihop 710 kroner, täckte inte ens min lön...
på tal om lön, så var de löning idag! Jag är dock skeptisk till om min lön stämmer... för inte kan dem väl ha dragit bort eller jag skrivit fel på 15 timmar?
Nej, de där ska kollas upp imorgon, så jag i alla fall får veta om jag gjort fel eller inte.

Idag fick jag även paket från Sverige, uppenbarligen ett stort paket för det måste hämtas ut på posten. Hoppas jag får sluta tidigare imorgon (snälla, säg att de kommer vara lugnt), så jag hinner hämta det.
Jag vill ha mina böcker NU, inte efter helgen, hehe x)

Blir kvällsåkning imorgon också, i alla fall ett par åk, så mina grejer inte bara står och står, haha.
Nu har de knackats på min dörr och frågats om jag ska äta mat, undrar om de betyder att jag kanske ska hjälpa till? 8)

Den återvände i alla fall..

Som jag berättade i mitt förra inlägg så slockande HELA vårat hus igår kväll, jag hade gått och lagt mig men märkte att Emelie gick omkring här uppe, så jag gick upp då igen och hon säger att strömmen försvann i hela huset.
Runtom lyser de och våran elmätare är mörk (en display där de ska visas siffror).

Grannen kommer in och han ringer en jourelektriker och dem går omkring o kollar mätarna och kollar allting, de var full ström in till huset, vilket betyder att det är nåt som hänt i VÅRAT hus.
Till slut kommer de fram, en kabel har bränts av, en ny elektriker ska komma imorgon (läs idag) sa dem och så fixades de provisoriskt, vi har el.
Men vi måste vara väldigt försiktiga, så ena elementen går på halvfart, de andra är avstängt. Med andra ord, de är äckligt kallt här inne..

Inatt sov jag med dubbla byxor, dubbla tröjor och raggsockor.... inte fasiken sov jag bra heller för den delen!

Det är väldigt väldigt mörkt..

Jag var precis påväg att somna, så hör jag att Emelie klär på sig och går ut, jag anar genast att det är någonting med strömmen och att hon ska gå över till grannen.

Dock anade jag inte att strömmen skulle gå i HELA HUSET. Vårat hus är beckmörkt, kol jäkla svart. Det är väldigt väldigt kallt redan nu..
Men nu kom våran hyresvärd in igen och säger att det inte är helt säkert är de är bara vårat hus som blivit av med strömmen, för det är mörkt i ett par hus runtom.

Jaja.. jag får klä mig varmt o så får vi se hur jag överlever natten... de kanske återvänder i natt, I hope! x)

Vad ville du ha, sa du?

Vårat varmvatten försvann igår kväll... imorse var de fortfarande inget varmvatten och när jag kom hem från jobbet var de fortfarande inget varmvatten.
Då gav jag upp och gick (läs gled) till grannen ungefär 30 meter bort för att fråga om han visste nånting, han var nämligen in här igår för att hjälpa Emelie med propparna (hon hade de mörkt nere hos sig i källaren).
Selfølgelig visste han vad problemet va och jag vred på den lilla strömbrytaren och väntar nu på att varmvattnet ska komma till oss.

På jobbet idag var de väldigt (med betoning på väldigt) lugnt hela dagen. Mina första kunder var 4 danskar som ville äta mat. Om vi säger såhär: Danska är ett av dem knasigaste språken jag varit med om.
En av danskarna beställde kyllingsuppe, men när han beställde så hörde jag INTE vad han sa! Det lät som en hel gröt och jag var tvungen att fråga: Vad ville du ha, sa du?
När han upprepade sig så tyckte jag att jag hörde kyllingsuppe, jomen visst! De va de... kyllingsuppe utan kylling kör vi med denna vecka.

Vi kör även med en svinefilépasta, eller som vi säger i Sverige fläskfilépasta, fläskfilé! Det är inte dåligt de!

Nu ska jag ta emot ett program av pappa, sen ska jag prata med mammsen vid 19 tiden, vi hörs!


jag gillade de här fina vädret... idag är de snö, massvis med snö! Har kommit minst 1 dm hittills idag...

Jag är visst väldigt snäll =)

Idag var jag en snäll människa, faktiskt! Maria frågade mig om vi kunde byta sovmorgnar, så hon fick ha sovmorgon dagen efter solfesten. Jag sa faktiskt ja, jag är en snäll människa!
Jag kommer ändå inte stanna så länge, de känner jag på mig - för jag är inte här för att festa. Jag är här för att jobba och åka skidor, heja mig!

Förövrigt fick jag idag reda på att mammsen läser min blogg, välkommen mamma! :D

Nu ska jag sova, jag är trött! Imorgon är de back to work som gäller, 2 dagar i ensamhet, kom gärna och håll mig sällskap!


mina skidor


Nancy (från neilson) i heisen!


på andra sidan där ser ni våra backar =)


Där är våra nya jobbjackor! (och min nya hjälm)

10 februari smäller de!

Idag har jag åkt skidor hela dagen lång, eller nästan i alla fall. Åkte ungefär i 4 timmar, hej hå!
Vi åkte på andra sidan idag, svek våran arbetssida, för vet ni varför? Det är ingen sol på våran sida. Inte i backarna i alla fall, så det är alltid extra jäkla kallt hos oss.

Vi ser solen uppe på toppen, men hur mycket möjlighet har vi att njuta av den? Typ noll.
Men snart ni, snart smäller det! Jag har hört ryktats om att den 10 februari smäller de, då är de solfest!
Vet ni vad solfesten betyder? Jo, den betyder att solen börjar lysa hos oss, HOS OSS!

Förstår ni lyckan?

Ledig idag igen! :D

Jag är ledig idag igen, egentligen kan man ju fråga sig vad jag gör uppe (ja, vad gör jag uppe?), men jag ska faktiskt åka skidor idag också! På andra sidan denna gång, måste ju prova på nån gång i alla fall =)

Vi hörs senare, tar med kameran idag så de blir lite bilder =)

Jag har blivit ägare till ett par skidor

Idag har jag stått på skidor hela dagen, mina egna skidor, jajamen - jag har köpt mig ett par skidor! Tänka sig, jag trodde då aldrig jag skulle bli ägare till ett par skidor, men ack så fel jag hade!
Nu saknas bara pjäxorna... men jag vet inte om jag vill köpa de i Norge, kan ju bli väldigt väldigt dyrt, haha

Jag blev även ägare till en hjälm idag, jag känner mig faktiskt redan lite säkrare och på köpet var den faktiskt väldigt snygg och jag fick halva priset på den! Det är helt fantastiskt att jobba här, vilka fördelar man kan råka ha ;)

Nu är jag hungrig.. men Maria sover - så jag får vänta på min mat.

Halvtid i Geilo

I torsdags (för 3 dagar sen alltså) så hade jag halvtid här i Geilo, dvs.. jag har varit här 12 av 24 veckor. Jag har klarat halva tiden, de är ju ingenting kvar!
Snart kommer sportloven med maaaaaaaaaaaassa folk och sen lugnar de sig lite och sen påsken o pang - slut!
Jag är snart hemma hörrni! =)


Ska jag?

Jag sitter här och tänker, velar och funderar. På jobbet har dem utförsäljning på carvingskidor, bara skidorna och inga pjäxor alltså.
Jag funderar på om jag kanske ska köpa ett par, det är ju inte helt fel att äga ett par egna skidor, sköter man dem bra så kan dem hålla väldigt länge.
En bra investering... nu är bara frågan om jag ska eller om jag inte ska.
Just nu lutar de mot första alternativet!

Imorse var de kallt (igen...)

Jag var så lat imorse, så jag sov lite extra - vilket betyder att jag inte har tid att starta datorn på morgonen.
Promenaden började och ungefär halvvägs så hade våra ögonfransar frusit och blivit vita, kinderna hade domnat bort och blinkade man så klibbade ögonen ihop sig sådär härligt. Tänk er att ha ögoninflammation och de kladdar ihop, ungefär så känns de, fast nu är de jävligt kallt på köpet.

Imorse krånglade liften när vi skulle åka upp, så vi fick sitta i liftstugan och hänga ett tag och se när Ole grejade, haha
Vid 10.40 var vi i alla fall uppe (40 minuter efter att vi skulle ha öppnat, haha). Dagen gick i alla fall hyfsat fort och ner kom vi strax innan 4 och då hade vi hunnit med ALLT som vi brukar göra på morgonen också, grattis oss!

Imorgon är jag ledig, oh yeah!


RSS 2.0